Adresa de corespondenta: Caransebes, str. Ardealului, nr.16A, Caras-Severin
Adresa e-mail: alin_detesan@yahoo.com
acpamrcs1952@yahoo.com
Tel: 0745601674
 

Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici de Rasă Caraş-Severin

 

Forum

Creat 11.02.11 19:23 | Ultima modificare 06.02.13 11:56
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "5988":
 
fratilor de ce nu puneti aici si hotararile care le luati in sedinte mai ales acolo unde faceti excluderi ,poate si motvul(real),
Sanatate si pasari de 96 puncte la fosti colegi......stima Pali
Va urez tuturor crescatotilor, de canari ,gaini, iepuri,porumbei porcusori si papagali SARBATORI FERICITE si un CRACIUN inbelsugat, cu multi pui in anul ce va veni.
Poze de la expo Oravita 2011, pe sunphoto paucornel.ro.
Vreau sa va spun,ca pe data de 01-04.12.2011 a avut loc expozitia judeteana ACPAMR sub denumirea, PARADA PINTENATELOR.Expozitie ce a avut loc la Oravita, in sala de sport,a scolii nr.1.Locatie buna, cu o sala de sport mare si moderna, in care temperatura a fost 17-18 grade c.Organizare foarte buna,de exceptie as putea spune.O expozitie asa frumoasa,cu o asemenea organizare nu am vazut de mult.FELICITARI Oravitanilor. Expozitia a fost deschisa in prezenta oficialitatilor orasului, si a Dl.Prf. ROBERT NITA presedintele Federatiei de la Breaza, iar cupe, medali,si diplome au fost inminate de Dl, ministru VALERIU TABARA.Ma bucur ca am vazut expozitia, dar si mai mult ma bucur ca am participat la expo ORAVITA 2011
Aici.......nema nista.In noaptea asta se schimba ceasul. Miine va fii o zi mai lunga.
"Anonimule" astept reactia ta in urma expozitiei. Ma leg de tine, ca n-am de cine.Zii ceva. Fate cunoscut sub numele de "Anonim".
Buna ziua.
Expo. exotica a avut loc, si s-a tinut intr-un cadru de sarbatoare, fiind in aceas data cu "Zilele Gugulanlui". Mici, bere muzica si dansuri populare, pe o vreme inchisa si rece.Dar nimic nu a putut oprii gugulanii si nu numai, sa intre in piata sa se distreze, si sa viziteza expozitiile, cea de canari, care a avut joc intr-o incinta inchisa din cadrul pietei, iar cea de gaini, iepuri ,porumbei care a avut loc intru-un spatiu inchis la intrarea din lateral apietei.
Primaria municipiului Caransebes, prin prezenta Dl. Primar Marcel Vela a inminat dipome producatorilor agricolo si crescatorilor de animale; canari, gaini porumbei iepuri capre porci si oi.Rezultatele obtinute la expozitie in urma arbitrarii au fost meritorii,iar la Expo Oravita 1 decembrie 2011 sper sa ne intilnim din nou.


Expo.exotica Caransebes va avea loc in data de 22-23 oct.2011 in -piata mare-.
Va rog pe toti cei care vor sa expuna la Expo. Exotica de la Caransebes sa se anunte pina vineri inclusiv. Dupa aceasta data, nu voi mai putea completa etichetele de participare.
-Va multumesc.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one